god jul god jul

Ibland kan ett litet minibeslut gör en jätteglad. Som idag. Egentligen vet jag inte varför. Jag tror det var som ett val i en korsning - nu satsar jag på att välja rätt. Och så viskar Gud i mitt öra - bra att du lyssnade. Vi hjälps åt, vi vågar, vi vill. Och jag är faktiskt bra på att klippa snöflingor (tycker jag själv). Myspys med jul. God jul alla!


Titta de supertältar i smyg!


springer barfota i snön


backhopp

hej HOPP. back again. take control. även fast man kan flyga behöver man inte testa vingarna än. sen, inte nu. fly on the wings of love - ha! vi hoppar sen. dan före dan före dopparedan. the show must go on. back back back on a new place. kanske går sönder - tror inte det. tålamod kan övas på. blir bra.

snart jul i vinterlandet

Är på väg hem till Uppsala på jullov. Igår hade syd-, väst- och centralteamet mysigaste julfesten. Fick superfina julklappar och bara njöt av att umgås och ta det lugnt. Tjejerna är verkligen härliga och jag bara stormtrivs med livsläget. Det snöar och är massor med julkänsla. Hela Sverige är ett vinterland. Fem dagar kvar till julafton (bästa högtiden är lätt julen). Ikväll blir det julfestigt igen minsann. Pysslade med nyårsmontringen hela natten. Har afrohår och känner mig skitsnygg (Borde permanenta - absolut kom igen). Ska inhandla de sista julklapparna och hänga med min underbara familj sen - yes!


hjältemod

Att våga släppa greppet. Helt. Då sviker man hoppkänslan och accepterar läget. Man låter verkligheten hinna ikapp. Man slutar fly till den idylliska fantasibubblan. Man går vidare. Ändå vill man inte. Man skjuter det framför sig. Man vill inte möta slutet på riktigt. Känns nästan som att man inte riktigt vet hur man egentligen stänger boken. Man vill kanske inte veta. Man låtsas att man inte förstår. Man vägrar möta konsekvenserna - och, vägrar inse att att inte handla ockå är ett beslut. Man bråkar med tanken och söker lättaste utvägen. Hållbarhet och långsiktigt tänkande vill man helst blunda för. Fast man inser tillslut att det inte funkar. Man gillar att tänka och rymma sina bekymmer i hemlighet. Man vill spåra ur. Man vill tappa och fånga kontrollen på samma gång. Man kan skriva tusen ord och hålla på i en evighet. Problemvinklarna tar aldrig slut och man vet inte längre vad man ska tro. Man önskar att man kunde flyga. Och fixa allt.

Tack gode Gud för att jag fått vänner som har hjältepersonlighet.


hej jag vill sova


slow down you fast kid
better take it slower next time.

Jag bara är

Jag fryser. Jag åker bil. Jag är lite kissnödig. Jag jobbar - sitter och skriver på diverse viktigheter. Jag är hungrig. Jag är trött, eller kanske lite småsliten. Jag tänker på julklappar jag ska köpa. Jag planerar. Jag konverserar sporadiskt. Jag är öm i vaderna. Och i nacken. Jag har rött nagellack. Jag har skor med orange rågummisula. Jag är lite yr. Jag har inte druckit så mycket idag - kanske har vätskebrist. Jag lyssnar. Jag filosoferar. Jag känner att all packning håller på att ramla över mig. Jag stickade lite nyss. Jag har lock för öronen och försöker få bort det genom att gäspa - funkar inte riktigt. Jag skriver ner antalet DHL-bilar vi ser. (Jag ser dem knappt eftersom jag sitter bakom packningen). Jag funderar på hur långt det är till Växjö. Jag är.

kamerans fångst


Nu har vi haft vår sista riktiga gruppträff för i år. Det är sjukt. Tiden har gått galet snabbt. Man har förändrat. Jag har fått nya drömmar. Livet är coolt. (Idag har jag varit på ungdomsmöte. Det var mys). Hej hej hallå inspiration vadå - jag skulle vilja ha en egen kamera att fånga verkligheten med

onsdag hallå!

Idag har jag varit på gruppträffar i Höör och Hässleholm, ätit suchi (ibland känns det som att jag skulle kunna leva på det), terapibabblat ut med Mandy, peppat med Emma och Maria, jobbat-jobbat, kollat robinson och bonde söker fru, pratat i telefon, skrivit och mått illa. Och, älskat mitt liv. Jag älskar mitt liv och mitt jobb. Fast, jag måste erkänna att allt ibland känns piss när man varit sjuk i magen i sju år. Det suger, men livet äger. Därför vinner det när man egentligen vill ge upp. Jag låg vaken i massa timmar för att jag mådde så dåligt. Sprang på toa och försökte spy. Ville inte, vågade inte. Ångestsnurrade runt i sängen och ville mest bara grina. Istället fightar man sista! Fokus! Imorgon drar vi vidare mot Kristianstad.

Förresten, igår när jag pratade med Edde samlade han bara massa citat. Känns inte bra. Igår var så galet bra för jag var så sjukt pepp efter min adrenalinkick. Jag skrattade mest hela tiden. Det gör jag visserligen mest hela tiden jämt.

Jag flyger hem


Hem till Malmö igen. Hejdå Uppsala (kortvisit - värt). Hej hej teamet som är världsbäst. Jag älskar att flyga, så nu ska jag gå ombord på planet.


stark(I know it's there but I can't see it. Can't look at my back without a mirror). Jag vill springa som en idiot, tills det sticker i benen och river i halsen. Då vill jag hoppa runt okontrollerat och skrika. Jag vill bara vara med igen, men det går inte. Tänk om jag satte på mig jättevarma kläder och började springa och bara sprang och sprang och sprang tills jag inte orkade längre. Inte orkade på riktigt. Ni vet som när kroppen ger upp, och inte psyket. Undra hur långt jag skulle ha kommit. Jag tror jag hade fått ont i bröstet. Klent. Det är så mycket jag vill göra. Det är så mycket jag vill lära mig. Som i ett krig där alla tror att du inte är soldat. Du har bara inte fattat att det är krig. Typ där någonstans. Fight. Starkt

kolla på punkten hela tiden


Fokusera mera. Coolt, eller hur? (Såg du inte? Testa igen) (grejen är att bilden verkligen är svart-vit. Kolla en gång utan att fokusera blicken på punkten så ser du)

weekend med guldstjärna

Underbar julkonsert idag. Underbar helg förövrigt. Precis vad jag behövde. Är hos Vicki. Ska på toa och sen sova. Jag har fått värsta uppenbarelsen idag. Eller okej. Jag har kommit på en metafor. Ingen fattar för det är som ett hemligt tankepussel. Men, ibland inser man inte att man sumpat guldchansen förrän man kollar reprisen. Nu är jag med. Nu är jag verkligen med. Nu vill jag köra match på riktigt. Nu vill jag kämpa. Grejen är att matchen är slut. (Jag vågade kanske inte satsa och kom på att jag var tvungen - för sent)


pepparkaksbak


Idag har jag julbakat med Lina och Ettan hemma hos familjen. Snart ska vi till ICA och köpa pynt till vårt minililla pepparkakshus. Läkaren ska skicka remiss till gastroskopi.  På tiden - säger alla. Hoppas det händer något. Jag är trött på att vara sjuklig. Jag vill ut och springa. Jag vill ha varma träningskläder. Ikväll ska jag till Vicki. Macke vill att jag ska med på julfest, fast jag tror inte jag pallar. Lalala. Nu ska jag äta mat (vill inte må illa vill inte må illa vill inte må illa)

thinking good

hakuna matata!

Hakuna matata när Gud är i centrum! Gud är så cool när han talar om sin plan. Först går man runt i tusen år och grubblar på vad man ska göra nästa år. Sedan, helt otippat, kommer Gud och säger det. Och man är bombis. Fast man vill inte erkänna det. "Är du säker Gud?" säger man till Han som vet allt. "Jag ska tänka på det". Sedan tänker man på det ett tag (ungefär där är jag nu), tills man slutligen accepterar det eftersom man inser att det inte funkar att gå emot den bästa planen

Hakuna matata - it's a problem-free philosophy


RSS 2.0