Losing control

Tillslut finns det för många alternativ. Jag vill bara gömma mig under ett täcke och försvinna. Jag vill inte ta några beslut. Jag har varit så pepp på så mycket att jag plötsligt är otaggad på allt. Jag har inte lust längre. Det känns inte alls kul. Jag känner mig förvirrad, känslig och har lite smygångest. Vill gå på promenad. Eller sitta på vindsbalkongen och tänka.Tada!


Sommar blir mys


Jag älskar mitt liv nu. Jag älskar framtiden. Jag älskar värmen. Jag längtar till sommaren. Jättemycket. Jag måste skicka brev till jobbet i Norge. Jag vill åka på roadtrip. Victor och Carro gifter sig i juli. Ska bli sjukt kul. Det är mysigt med bröllop. Men det är skumt när ens kompisar gifter sig. Jag är rädd för att gifta mig. Men det är ju inte konstigt direkt. Jag är ung. Ung och fri. Moder Teresa är sjukt cool. Inte för att hon inte är gift, utan för att hon gjorde så sjukt mycket för andra människor. Egentligen vill man ju helst av allt bara vara som henne. Ibland tänker jag "tänk om man tröttnar". Det är en läskig tanke. Förresten tycker jag nunnor är häftiga.

Milla är här på besök och det är roligt. Kom till Malmö idag efter en superhelg och en asnice resvecka. Jag älskar mitt jobb, mitt liv och Jesus. Imorgon ska jag skriva en framtidslista med fördelar och nackdelar. Spännande är vad det är. Man vill lysa inifrån och ut.

Ingenting är vad jag vet

Jag vet ingenting. Förvirringen är total. Framtidsångesten är ett faktum, ikväll. På sistone har jag varit väldigt lugn. Men det känns som att jag grubblat mig fram till en explosion. Nu vet jag ingenting, men vill veta allting. Jag glömer superfokusera på nuet som jag brukar. Jag har skrivit jättemycket. Skönt att bara låta pennan gå över pappret och se vad man egentligen tänker. Ibland vet man inte vad man tänker, känns det som. Dagboksorden blev som en uppenbarelse. Kanske erkänner man det inte för sig själv, eller så är man rädd för tankarna och vägrar tänka färdigt dem. Man klipper dem precis när de börjar ta form och förtränger genast deras existens. Det är nog mycket man inte vet om att man tänker. Alla drömmar är väl tankar egentligen? Jag har drömt skitkonstiga drömmar. Plötsligt radar tankarna upp sig som nakna skyltdockor i blanka butiksfönster, blottade och sårbara - och det blir verkligt. Och man måste konfronteras med sig själv. Jag inser att jag inte vet vad jag vill. Jag fattar att mitt pussel inte matchar helt. Nu ska jag be kvällsbön och be Gud att han ska hjälpa mig med trixet att hitta rätt bitar. Jag har en vecka på mig att lösa gåtan. Typ. Som om det stannar där - nix filippi

Hong Kong

Jag längtar efter att få resa och se mer av världen. Dessvärre har jag det ekomiskt tight light, och det ser ut att hålla i sig ett tag, om mina framtidsplaner blir som väntat. Jag vill åka till Hong Kong till exempel (jättegärna - sjukt coolt)


Bildmix trix!


Idag har vi storstädat lägenheten. Värt. Plus att jag kollat framtidsalternativ som vanligt nuförtiden. Men jag gillar läget och har ätit jättegod soppa. Nu ska jag lägga in medlemmar. hej hej hej (Kolla Elin Klings hand och de målade elefanterna - fint!). Imorse skickade jag sms i sömnen. Jätteläskigt.

Others first

I NG brukar vi snacka om Others first. Det är så jag vill leva. Det är det jag strävar efter. Jag vill sätta andra före mig själv. Jag vill leva i Guds plan. Ibland är det svårt att se vilka av gåvorna man har som Gud helst vill använda. Och ibland är det svårt att veta hur man ska använda sina gåvor för att ära Gud med dem. Mitt hjärtas bön är att jag alltid ska, oavett vart i livet jag är, ska sätta andra före mig själv. Jag vill leva för Gud. Jag vill ära honom med mitt liv. Jag är glad för att Gud använder så många olika och otippade människor. Tänk att man får hoppa på tåget och göra nytta liksom.

Det är olika färger på alla mina naglar och vi hör skrattmåsarna för vi bor så nära havet och det växer massor av vårblommor och parken är fylld av glada människor i vårjackor. Tack för livet! (Åh, Alice i underlandet - vill se)


Lullidull

Jag är jättetrött och tankarna studsar runt i huvudet lite mjukt och okontrollerat, som mot bomullsmoln i himlen. Jag är glad och lycklig. Jag tror jag ska äta något nice och mysa med teamet. För livet är lulligt och man pallar inte riktigt ta tag i något större projekt. Go! var bäst. Tack gode Gud och alla andra som var med. Vilka stjärnor!

Hello hello


Hello hello. Where do you live? In town. I like shoes honey. Check my flow - WOW
(Don't let go of my hand).

Temperamenttemperaturen justeras

Temperament som kan kontrolleras. Det känns bra. Man bara kokar inombords för att allt skiter sig. Man läser bibeln och fattar att man inte kan tjura i evighet. Och när man läser får man alltid något bra. Sen efter ett tag lugnar man ändå ner sig och det är chill. Så märker man att det är strålande sol och underbart vårväder i Malmö. Man öppnar fönstret och sätter sig på fönsterkarmen och dinglar med benen fyra våningar upp i den svala luften. Och man har prickiga strumpor som man inte gillar. Och man skrattar och inser att man är lycklig och älskar livet och tackar Gud. Sen börjar jobbet och så måste man gå och köpa en ny deo för pengar man inte har. Man får lite ångest, men tänker att det löser sig. (För det gör det ju alltid). Och så lever man vidare. Och drömmer framtidsdrömmar och får coola idéer.

Futurum

Idag vaknade jag relativt tidigt. Jag steg upp, gick på toa, strosade runt en stund i lägenheten och funderade på om jag skulle diska, läsa, duscha eller gå och lägga mig igen. Jag gick och lade mig igen. Jag somnade inte. Jag blundade och dagdrömde. Bland annat om Zorro. Hej jag heter Zorro - coolt va? Jag tycker om att ligga kvar i sängen en stund och bara försvinna in i min egen lilla fantasibubbla. Jag skapar berättelser. Jag har drömt massa konstiga drömmar på sistone som har inspirerat mig. Jag tycker om konstiga drömmar. Och konstiga frisyrer. Jag vill klippa en konstig frisyr. Livet är roligt. (Amanda äter frukost med sina Vänner och Maria sover, för idag börjar vi jobba klockan ett). Kanske tänker jag för mycket i futurum, men jag gillar det - ingen stress, chilla och glid med i Guds plan bara så (det är det jag vill). Jag längtar tills jag får en egen lägenhet med egna grejer och möbler - ja!blått blått

Olackat är temat på naglarna. Idag har jag mest haft massa jeans på mig. Jeansskjorta, jeansbyxor, jeansväst. Jätteroligt. Ibland brukar jag sätta på mig konstiga kläder bara för att det är roligt. Särskilt under kontorsveckor. Då ska man inte träffa massa viktiga människor. Jag tycker om att testa skumma klädkombinationer när jag ska tvätta kläder. Grannarna tycker nog jag är lite skum. Senast jag tvättade hade jag lång röd regnkappa, lackleggings, röda plastballerinaskor och afrohår. Men det är skitsnyggt att matcha jeansskjorta och jeans. Blått och blått. Jag kanske ska klippa lite i mina nya jeans som jag köpte för en tia. Och sy om. De är inte fina, men roliga. (Åh vad livet är roligt hörru)

Jag längtar tills det blir riktigt varmt. Jag längtar tills man kan gå i tunna jackor, eller ingen jacka alls. Jag vill gå varma kvällspromenader i sommarskor. Jag vill sola. Ute eller i solarium. Jag vill ha färg på kroppen. Jag vill inte vara tråkigt blek. Jag vill förändra igen. Jag tycker mitt hår har vuxit ganska mycket. (Fast det är säkert bara jag som ser det). Kinkig va. Kan älta mina planer i evighet. Nu måste jag ringa och förbereda mig inför mötet på fredag.

named Lucky


Happy life happy people happy me. Lucky us!

Skrattar mig lycklig

Jeans är fint. Jeans och jeans är fint. Jag har köpt en jeansskjorta till idag. Jag har fem jeansskjortor. Jag tycker om jeansskjortor. Jag tycker om skor. Jag håller på att läsa en rosa bok som heter Älskade skor som jag har fått av Maria. Den får mig att tycka om skor ännu mer. Jag inser att jag behöver ännu fler skor. Jag drömmer om en skogarderob, eller en hel vägg med skor på gyllor i fina rader. Sen när jag blir gammal ska mina barn och barnbarn få välja och vraka i min garderob. Eller så har jag mitt eget hemliga muséum. Jag vill ha en walk-in-closet med högt i tak och en jättefin kristallkrona i taket. Jag vill gå in där och inspireras och minnas tillbaka. Jag vill ha coola speglar och mys-spexig känsla. Jag vill ha nytt nagellack. Grönt och turkost ooch lila. Jag blir glad, för jag har hört att det är vår i Malmö nu, och snart är jag där igen. Jag saknar mitt team. (De är stjärnor). Jag är lycklig. Jag älskar livet. (Längtar tills bella kommer hem. Vi kommer skratta tills vi gråter åt allt och ingenting och må bra för att livet alltid vinner. Och för att ingen behöver fatta vad vi menar eller vart allt skratt kommer ifrån. Jag bara bubblar inombords. Jag vill skratta så mycket att jag spricker).


Tänker klart
Jag vet att det blir bättre och jag skärper mig. Jag fattar att det inte är coolt att låtsas vara superhjältinna jämt och ständigt. Det är inte starkt ens. Jag tänker mycket och varvar ner och fattar grejen. Jag chillar och ser nya perspektiv och fattar instabiliteten och svängarna. Jag söker balans och välmående. Jag vet att allt kommer att lösa sig. Jag börjar peppa igen. Det känns värt. Livet är värt. Det har det alltid varit, och kommer alltid vara (fast ibland låser man in sig själv i kassa perspektivboxar). Jag hejar på framtiden också!

RSS 2.0