Hello sunshine

Dude! I'm not a shopaholic. I'm not. Jag har skrivit en lång lista på saker som jag behöver. Köper jag något som finns på listan är det okej. Jag har bara gjort en riktig fuskis (99,50 NOK). Jag längtar till Sthlm och shopping shopping shopping! Det är massor av sol och fint väder. Jag mår illa. Jag har ätit sjukt mycket skitmat (och bra). Hejdå världen. Jag tror jag ska bada.


Jag vill ha de här skorna. Kolla. Seen kollar du en gång till (Du bara: whatever?). Sen kollar du en gång till och tänker "Dah, de är assnygga!" Haha (Jag vill verkligen ha dem - de påminner om ett par favoritplastballerinas)

(Nu ska jag göra armhävningar. Jag har blivit starkare. Det är bra).


Jag behøver nya skor tycker jag

Okej, alla har redan konstaterat det, men jag måste bara sæga det. Læs det som en parentes om du vill, men H&Ms samarbete med skodesignern Jimmy Choo kan ju inte bli annat æn underbart! Hoppas det ær schysst material och inte bara massa fejk, før då blir det jobbigt att gå i skorna. Jag har aldrig køat infør något av kedjans designerkollektionsslæpp, men den hær gången kænns det absolut jættesuperaktuellt. Komigen, vi snackar skor! Jag behøver det. Man kan aldrig ha før många skor. Jag behøver sjukt mycket før øvrigt. Borde få børja jobba snart. Bella har fått sina skattepapper, men inte jag. Och det ær konstigt, før jag var først, men jag har ringt och de ær påvæg nu. (tålamod Cattis tålamod). Nu ska jag typ sitta en stund ute i solen, kæka ett grønt æpple, skriva lite och læsa min favvobok! kram till alla er jag saknar! (Jag tycker om så sjukt många mænniskor - hoppas ni vet om det)


(Jag behøver till exempel koftor - Hennes ær skitsnygg)

M-hm


M-hm. Pratar du med mig - eller pratar du med någon annan? Jag? Nej jag funderar på en plan. Det låter enkelt men jag ændrar mig hela tiden. Då blir det svårare. Min mobil har hængt sig igen. Jag har æntligen norskt nummer fast en halvtaskig deal - palla bry sig.

Måste springa. Springa springa springa. Egentligen nu mitt i natten nær jag har tid, før jag pallar aldrig stiga upp på morgonen. Hade jag varit hemma hade jag gått ut och sprungit nu (jag ær inte hemma)

na-na-na

Don't touch me na-na-na-na-na! (oh, you can't catch me ha!) Jag mår bra, men jag ær lite som vædret i Bergen; solsken - regn - solsken - regn (massor av regn) - sol (massor av sol). Ni vet. varmt - kallt -varmt - kallt (fast det ær kallt mest hela tiden typ). Ibland vill jag bara springa tills jag stupar. Andra gånger vill jag bara sova i en evighet. På något skumt vis gillar jag læget nær jag ser på det på distans. Det ær en mix av idyll och tumult. Ingen ser kontrollen jag efterstrævar. Stræck ut hela armen spikrakt ut i luften - darrar handen?

Livet ær chill i norge

Jag ælskar att vara hær. Jag ær långt borta från allt vad stress och krav heter. Jag vaknar på morgonen nær jag vill. Drar på mig træningsklæder och springer en runda och farfar sæger att jag ær sprek. Sen duschar jag och æter frukost en stund. Jag skriver lite, læser lite, markerar i bibeln med mina nya fina færgpennor, gør nåt litet extrajobb, promenerar till storsentret, pratar, hælsar på någon slækting, sjunger och tænker. Man æter massa hela tiden tycker jag. Jag ælskar att jag kan sitta och skriva hur mycket som helst, før jag har all tid i vælrden. Jag får næmligen itet børja på mitt extrajobb førræn jag fått skattekortet med posten och de ær inte så jættesnabba i Norge måste jag erkænna.

(Jag hatar min mage och jag hatar att spy. Æckel)


Jag skriver massa hær. Måste skriva mer och mer och mer och mer. Men det blir aldrig så bra som det msåte bli. Kommer det någonsin bli det eller ær jag alldeles før sjælvkritisk? Ibland blir man aldrig nøjd, man vill bara bli bæst. Det ær konstigt på sætt och vis. Att skriva ær en gåva. Det ær så jag uttrycker mig. Jag fick precis en id\e och en plan. Jag har størd chokladabstinens (undrar just om farmor och farfar skulle mærka om jag drog till statoil nu).

(bild från natalies blogg)

Drar till Norge! (over!)

Måste antingen packa eller sova. Jag har mest lust att sova faktiskt. Det känns riktigt mys att resa bort från hemmaplan. Det är inte som att vi lämnar cupen eller konversationens stridsfält för att vi byter miljö. Det är bara fegt och vem vill vara en fegis? Tuppen-nej! HEJA NORGE! Det kommer bli jättebra. Allt kommer bli jättebra. Och en kommer jag bli rik utan att bli paparazzi-känd och bjuda alla på take-away-kaffe så de ser trendiga ut (det smarta är att man då, om man vill, köpa typ oboy istället - så alla kan få, åh vad smart).

Jag är impulsiv (alla vet) och jag överreagerar som vanligt. Det löser sig - det gör det alltid. (Nobody knows the way I'm feelin'). Lalala. Jag tycker om att sjunga mig geno dagarna. Undrar bara om det är någon som känner att det låter som ett kanonalternativ att köra mig till arlanda imorgon. Vad skulle man annars göra? Nu kastar jag några brallor i reväskan och sover en blund. John blund - packa åt mig för jag har bråttom imorn, måste lämna busskortet i skolan. (vilka kläder kör jag? och skor?) (vem vill ha massa godis? jag köpte alldeles för mycket lösvikt så jag blev lite tjock)

Jag är fri att göra vad jag vill nu

Visserligen regnar det inte just nu, men jag önskar mig ändå ett par gummistövlar. Det har jag velat ha sedan i höstas när jag cyklade till skolan i spöregnet. Det vore verkligen superpraktiskt med ett par stövlar i regniga Bergen (Norge) som jag ska lämna älskade Uppsala för på onsdag. Jag har inga pengar förutom lite presentpengar från studenten, men de är hemma hos mamma och pappa. Hela imorgon (idag) är superfullbokad med människor och viktigheter. Mitt tidsschema är minst sagt pressat. Alla får inte ens plats. Men det kommer hända minst en spännande sak, för jag har en idé.

Det är lite konstigt att jag har tagit studenten. Jag är fri nu, som en fågel. Även fast jag har en plan. Plan om ett flygplan som också kan flyga. Snart flyger jag till Norge och lämnar kladdkaka hemma, bland annat. Jag kommer sakna så många, men allt blir ändå bäst. Bästa tanken! Och bästa idén! Plus bästa känslan!


(Jag är hungrig). Har hittat en blogg jag diggar också. Skitsöt tjej med nice stil och massa coola bilder. Check it out! http://nataliek.blogg.se

O-oh

Jag tror att jag ska laga lite mat fakiskt. Sen ska jag cykla till pianon i regnet. Och under iden skriva lite viktiga grejer som jag inte tagit tag i än (palla). Jag hoppas det inte regnar på studenten. Visst, jag gillar regn, men palla genomskinliga klänningar och grejer. Jag måste hitta skor till min skiva (imorgon?) och kläder till min student. Torsdag har jag tid. Dessutom är jag blekfisblek och borde sola. Nu finns det ingen sol på himlen ens (bara moln) utan bara solariumsol. Typ. En halvtimme på mig innan jag måste cykla så jag inte blir försenad som förra gången. O-oh

RSS 2.0