Vad är styrka?


I'm on my own. Nothing can go wrong when I'm standing strong.

Jag är stressad för att jag inte kan bestämma mig för vad jag vill skriva om. Jag måste ha koll på vad det ska handla om. Helst nu. Det börjar ju imorgon. Jag vill verkligen. Fast jag fattar inte hur jag kommer hinna? Kommer jag hinna? (På sätt och vis vill jag skriva en diktsamling, men själva utmaningen är ju egentligen att skriva en roman).

All in


Vissa kallar mig svart-vit. (Jag också). Kanske för att jag just är det. Satsar man så satsar man, right?

Knapp-t


Jag är hungrig, men jag ligger i sängen och orkar inte gå ner och hämta något äta. Plus att jag har borstat tänderna. Jag är väldigt trött. Jag har blivit alldeles såld på twitter #nördigt. Det är läskigt att se sig själv förändras. Man kommer alltid förändras och det går inte att ändra på. Det är bara läskigt att se hur man blir annorlunda. När jag har extremt nära till skratt. Då mår jag bra. Det går upp och ner lite i perioder. Det känns som att jag skrattar typ jämt nu för tiden. Måste spåna mer på min story. Tiden är knapp happ happ

Catcha crazy


Och jag vill fånga allt på bild. Jag önskar mig en systemkamera (och en iphone 4). En mobil för att min inte funkar och för att jag vill ha nära till kunskap. Och en kamera för att jag vill bli bättre och bättre och inte bara fota med jobbet. Jag vill se livet ur en lins oftare. För det är så coolt att kunna catcha ett moment. (Min superbra ritpenna är borta).

And I think you're crazy, just like me. (Never met. Never mind.) Inspiraiton aeyh.

Others


What about wisdom?

Kunskapstörst. När jag är ledig googlar jag skillnader mellan gepard, leopard, jaguar och puma. Jag kollar upp vad en panter är (det är leoparder eller jaguarer med en muterad gen som gör att de har en annan teckning - dvs är helsvarta). Sjukt intressant. Igår natt kollade jag skillnader mellan hök och örn om man ser de underifrån när de flyger. Också intressant. Jag älskar kunskap. Egentligen gillar jag inte djur. Fast jag vill verkligen till Afrika. Jag läser en bok som heter Drömgivaren. Den är bra (och sjukt lättläst). Igår var det extrapris på godis på Willys. Jag ska sluta käka mat jag inte gillar och köpa godis fast jag inte har råd med. Och jag ska börja göra armhävningar på morgonen igen. Och jag ska börja skaffa rutin på träningspass. Tisdag och torsdag morgon med Bella. Värt. (Hur hamnade jag här när jag höll på att skriva om geparder?)


Changing


Dream a little dream. To be the change you want to see.

Tjenix fenix!

Bara några dagar kvar till november och jag vet inte vad jag ska skriva om än. Det är väl dags att börja funderelidera lite på det kanske. Hej jag måste ringa och babbla lite. Ringer någon favvo. Ibland kommer jag på konstiga ord och uttryck. Typ tjenix fenix. Det är mitt favorituttryck just nu. Fast det finns inte ens och det är lite konstigt och i min värld är dess existens självklar och absolut fördelaktig. Tjenix fenix jag har kommit på en kul funktion. (Och kolla vad bra jag blivit på att uppdatera!)


Sväng livet sving

Nervig nervvrak nervvrakig. Försöker varva ner. Försöker fokusera på en sak i taget. Jag som inte ens kan jonglera på riktigt står nu här med tio bollar i luften och bara kör. Jag antar i att det går. Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft. Kraft och energi tack! För jag har slut av den varan i mitt eget lilla förråd. (Stressa inte stressa inte stressa inte.) Jag får inte tiden att räcka till. Så mycket jag vill göra. Planera mera. Det handlar inte om glidartur, utan nutidsstruktur. Typ. Förresten var det jultema på kontoret. Årets första julkonsert, glögg, pepparkakor, gröt och juleskum. Precis vad jag behövde för att dagen skulle hålla. Och bli succé till slut.


(För det svänger mycket men jag har världens bästa liv och det är coolt)

och det känns bra


Som när man springer i mål långt före alla andra. Skrattandes för att det är lekande lätt och man är stark och vinnare. De undrar om man vill vara med i stafetten, men det vill man inte. För det är ingen som springer och det är ingen som hinner ifatt och det är ingen som kan fånga. Och det känns bra.

Tjena tavlorna

Jag har gjort en tavla idag. En tavla med många tavlor i sig. Det blev ganska fint. Och jag har städat och sorterat och systematiserat och ordnat och gjort mig hemmastadd. Det är nästan perfekt. Lite småfix och jag är helt hemma. Jag är trött. Inte fysiskt. Mer psykiskt. Har inte lust att sova. Har massa att göra. Hundra projekt i huvudet. Snurr-snurr.. Hets stress chilla på livet det blir bra borde kanske pausa lite vet inte hallå.


Kavaljera med kavajen


Igår köpte jag lovikavantar, läppstift och fina nagellack på Uppsalas höstmarknad. Det var mysigt att vara på höstmarknad. Teamet åkte ner en sväng på stan efter lunch. Idag är det international suits day. Idag har nästan alla på kontoret kostym. Det är fint. Alla tjejer har kavaj. Kavaljer. Chillis. Idag ska jag åka hem till familjen och heja. HEJA HEJA familjen. Man lär sig något varje dag - idag har jag lärt mig om ett ords rätta paketering

jag gillar livet

Igår var det ett coolt datum. 101010. Jag gillar coola datum. Jag gillar schiffer. Jag gillar choklad. Jag gillar saltlakrits. Jag gillar Napoleon Dynamite. Jag gillar kaffe. Jag gillar matpaj. Igår åt jag tacospaj. Det var gott. Jag gillar att skriva. (Jättemycket). Jag gillar att filosofera. Jag skulle kanske kunna tänka mig att syssla med det, på halvtid typ. Jag gillar att komma till insikt. Jag gillar matte. Jag gillar kemi. Jag gillar svenska språket. Jag gillar ord. Jag gilalr sammansatta ord särskilt mycket. Jag gillar film. Jag gillar att sjunga. Jag gillar skor. Jag gillar ljudet av klackar. Jag gillar att rita. Jag gillar att måla. Jag gillar att göra-listor. Jag gillar höstpromenader. Jag gillar kallt vatten. Jag gillar drömmar.


Hej hej hejdå


It's raining LADY


LADY! Life is good. Waving to me. Hello you! Everything's going to be alright. Igår regnade det i Kristianstad. Jag gillar regn. Och jag shoppade massa nödvändigheter. Ni vet kläder (jag kan inte låna i en evighet). I förrigår var jag i Malmö. Denna fantastiska stad. Jag har saknat den. Jag vill flytta dit igen. Så småningom kanske. Cool grej. Jag vill ha prickiga kläder och åka båt. Imorgon ska vi gå i Second Hand-butiker. Jag har hittat en sida där man kan kolla in SH-butiker i hela landet. Här! Jag älskar sydteamet. Och Olle från idol är sjukt grym på att sjuga. Och Bonde söker fru har börjat! Och det är DAGS ATT BLI KOMPIS.

Ge tillbaka!

Tjenix fenix. Jag är i Kristianstad. Livet just nu är bara sjukt nice. Jag känner mig hemma. Jag är åter igen i mitt älskade Skåne. Inser att jag saknat det mycket. Det blir en underbar mediavecka här. Sjukt skönt team ser till att det blir en fantastisk tid här. Jag är bombis. En sak är dålig. Min resväska med alla mina favoritkläder och förnödenheter blev stulen på tåget mellan Stockholm och Hässleholm. Det hade varit okej om jag haft pengar att shoppa nytt, men tyvärr har jag inte det. Crap! Men Gud är med och på något sätt fixar han det. Jag får låna kläder av sydarna tills vidare. (Alla butiker i Kristianstad är stängda på söndagar). En sak är bra, och det är att jag la mina skor i en egen väska (som vanligt), så de är inte stulna! Tada! Dags att sova (i guess). Och verkligen dags att bli kompis! (Kolla NGs hemsida).


RSS 2.0